Страшна излагация на Поли Генова в „Гласът на България“

Страшна излагация на Поли Генова в „Гласът на България“
Гласувайте за статията

Поли Генова се изложи жестоко в „Гласът на България“!

Певицата Поли Генова стори нещо много неприятно в „Гласът на България“. Тя е ментор и част от журито в предаването, но допусна да се изложи много сериозно, видя Kliuki.bg.

Соня и Поли Генова

Соня Георгиева накара Поли Генова да потъне в земята от срам

Звездата от предпоследната „Евровизия“ обърка момиче с момче. Тя взе изпълнителката Соня от Бургас за индивид от мъжки пол, което видимо я стъписа, когато научи истината.

„Човек, когато слушах гласа ти, веднага ми заприлича на Джъстин Бийбър, а сега виждам, че и визуално приличаш на него.“ – каза Поли Генова в ефир.

В крайна сметка Соня не се обиди и избра именно блондинката за свой ментор, предпочитайки я пред Графа. Гафът й обаче остава в историята на шоуто като един от най-големите.

След като бургазлийката напусна сцената, всички от журито я обсъдиха като първи клюкарки. Те отбелязаха, че не са очаквали подобно нещо и за първи път им се случва.

Действително Соня беше облечена като момче – с риза и панталон, а и прическата й беше мъжка. Може би това заблуди всички, но оправдание за изцепката на Поли Генова няма.

„Гласът на България“ тази година наистина е доста интригуващ. Появяват се все по-интересни тембъри, което предвещава една люта битка между менторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар