Жестоко нападение над Константин: Цигани с опит за убийство срещу него!

Жестоко нападение над Константин: Цигани с опит за убийство срещу него!
Гласувайте за статията

Константин още сънува кошмари с цигани!

Певецът Константин е преживял наистина много неща, но едно от тях е особено болезнено. В него има замесени хора от ромски произход, научи Kliuki.bg.

Константин

Константин е имал страшно премеждие с цигани

Всичко се случило преди време на пътя между Хасково и Димитровград. Коцето се връщал от участие, когато видял тълпа от цигани да бие някакъв човек.

Певецът, който сега се изявява в „Като две капки вода“, казал на шофьора си да отбие и двамата се отправили към ромите. Казали им да спрат, но те почнали да удрят и тях, докато един циганин не разпознал Константин и им казал да спрат.

Чалга изпълнителят се разминал само с дребни наранявания и разкъсани дрехи, но уплахата му останала. Тогава той решил, че му трябва защита.

Изкарал курс по стрелба и си извадил разрешително за пистолет. Той бил винаги с него по участия и вкъщи се чувствал по-спокоен с него, пише в. „Ретро“.

Коцето не за първи път си има работа с цигани. Той беше дълго време жертва на обири в старата си къща. Предполага се, че именно роми са ги извършили.

Певецът направи грубата грешка тогава да пусне телевизионни камери на предавания при нанасянето си и цяла България видя, че има какво да се открадне. Тъй като той често пътува, за обирджиите не беше трудно да съберат две и две.

Отскоро обаче Константин и семейството му са в чисто нова къща, която се намира в „Бояна“. Този пъти той не развява дома си толкова пред хорските погледи, защото вече веднъж си напати от това.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар