Как Дженифер Анистън се справя със скуката след раздялата си

Как Дженифер Анистън се справя със скуката след раздялата си
Гласувайте за статията

Как Дженифер Анистън се справя със скуката след раздялата си с доскорошния й съпруг Джъстин Теру. Актрисата признава, че е самотна, но си има и начини за справяне с кризите с личния си живот.

Без да искаме, се сещаме и за времето, в което тя бе изоставена от Брад Пит, който се влюби лудо в Анджелина.  

Към момента мнозина са изненаданите от новината, че Анистън и Теру се развеждат, тъй като нямаше сигнали, че бракът им е толкова злополучен, пишат и в изданието „Ева’.

След признанието, което двойката направи, официални коментари или общи изяви двамата нямат. Но Анистън определено преживява проблемно тази раздяла. И ето затова е планирала почивка до Хаваите с група свои близки приятелки, в момента тя е и инициатор, и организатор на тази женска екскурзия с екзотичен привкус.

Освен това, приближаващата 50 години, но все още доста поддържана Джен щяла да се отдаде на работа и се е впуснала в търсене на нови, сериозни професионални ангажименти и различни сценарии, в които да потъне и да забрави поредния си тежък личен момент.

Едно е ясно, Джен има проблем с мъжете, а ние от изданието „Клюки.Бг“ можем само да и пожелаем лесно да открие точния човек до себе си, за да намери хармония и да се успокои.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар