Отново се наля: Симона Загорова опули клиенти на заведение с размерите си! (виж тук)

Отново се наля: Симона Загорова опули клиенти на заведение с размерите си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Симона Загорова пак е започнала да си похапва порядъчно!

Щерката на Глория – Симона Загорова преди месеци смая всички с новата си визия. Отслабнала до неузнаваемост, стегната и с почти перфектни мерки. Е, радостта й обаче не трая дълго, защото младата сладурана явно отново се сприятели с храната.

Симона Загорова

Симона Загорова отново се наля, явно си хапва доста повечко

Тези дни, по време на едно от последните й участия в нощен клуб, очевидци едва не си глътнаха граматиката от почуда. Оказа се, че Симона Загорова пак се е наляла яко и от доскоро финото и стройно момиче, няма и следа.

Дъщерята на Глория беше облечена в късо потниче и кариран панталон. Опитът й да прикрие сланинките около кръста си с широк колан обаче, останаха напразни. Клиенти на заведението коментираха, че Симонка е станала същата пухкавелка, която беше и преди.

„Глория е в пъти по-стройна от нея. Може девойката да има по-едър кокал по принцип и затова й е трудно да остане слаба и фина. Пак си е сладурана, защото тя е красива по рождение. Но истината е, че ще й е трудно да се мери с разните там моделки и певици, които още малко и ще се счупят“, коментират източниците.

Направило им впечатление, че Симона Загорова е наедряла доста и в лицето като вече си личи добре оформената й гушка. Какво пък, ако е влюбена и щастлива, значи е и добре гледана.

Никому не е нужно да изглежда като манекен на концлагер и всеки срещнат да го пита да не би да е болен от анорексия. Смятаме, че Симона изглежда прекрасно и хваща окото много повече от редица други човекоподобни екземпляри у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар