Не могат да я познаят: Виж какво се случи с Мариана Векилска! (още подробности)

Не могат да я познаят: Виж какво се случи с Мариана Векилска! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариана Векилска не прилича на себе си, шашна всички!

Водещата на Би Ти Ви Мариана Векилска събра очите на колегите и зрителите си. Промяната у нея е невероятна, при това в най-хубавия смисъл на думата.

Мариана Векилска

Мариана Векилска не прилича на себе си, взе се в ръце и направо разцъфна

Наскоро водещата цъфна в ефир с доста по-дълга от естествената си коса. Моментално стана ясно, че си е сложила екстеншъни, които обаче много й отиват.

Близки до нея източници разкриха, че след раздялата си със Симеон Колев, Мариана Векилска е погледнала по друг начин на себе си и живота си. Тя решила да се забавлява, да бъде щастлива и да живее на макс.

„Много се радваме за нея. Тя свали от себе си консервативните и остарели костюми и вече носи къси и много сексапилни рокли. А в компинация с новата прическа, си е направо топ гадже. Симеон ще разбере какво е изгубил, но късно. Той не заслужава Марианчето“, коментират източниците.

Припомняме и, че преди около половин година Мариана Векилска нямаше как да се облича по-изкусително, тъй като фигурата й не го позволяваше. После обаче тя се взе в ръце и започна диета, с която само за три месеца успя да свали рекордните 20 килограма.

Колежките й шушукат, че единственото, което й липсва в момента, е нова любов и нов мъж. Убедени са, че тя заслужава един наистина стабилен и готин човек, който да й даде онова, което мъжът й не успя след всичките тези години.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Не могат да я познаят: Виж какво се случи с Мариана Векилска! (още подробности)”

  1. зрител

    мар. 06. 2018

    Каквото и да направи със себе си няма да стане по-млада или по-умна,ще е същата пушена скумрия.

Добавете коментар