Сашо Кадиев закъса със здравето: Катето Евро трепери от страх! (пълни подробности)

Сашо Кадиев закъса със здравето: Катето Евро трепери от страх! (пълни подробности)
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев зачести с отсъствията си от работа заради неразположение!

Водещият на Би Ти Ви Сашо Кадиев за пореден път отсъстваше от работа миналата седмица. А колежката му Деси Стоянова трябваше да се справя съвсем сама с темите и гостите на предаването им.

Сашо Кадиев

Зевзекът Сашо Кадиев води тотално нездравословен начин на живот, което му се отразява

Оказа се, че причината за новата липса на Александър Кадиев е здравословно неразположение, което го тръшнало на легло. Катето Евро вече не може да си намери място от притеснение и кърши ръце около сина си.

Защото се оказа, че самият той си е навредил на организма и имунната система. Както знаем, Сашо Кадиев работи на няколко места. Той от години се опитва да лавира между работата в телевизията и в театъра.

Представленията, в които участва обаче, често пъти са през ден и то в различни части на страната. Това допълнително го натоварва и изморява като няма как да не се отрази на физическото и психическото му здраве.

За капак, щом си е у дома, Сашо Кадиев не си ляга да спи с жена си Таня Тончева като нормален човек. Нищо подобно – той висял до среднощите пред компютъра, защото е запален маниак на компютърни игри.

„И гола да се съблека пред него, и стрийптийз да му правя, ако е седнал пред играта, нищо няма да го развълнува. Дори и няма да ме забележи, камо ли да спре да играе“, разкаваше преди време Таня Тончева.

Цигарите са поредната, но не и последна вредна слабост на Кадиев. Който ще трябва изцяло да си промени начина на живот и мислене, ако иска да се възстанови и да живее нормално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сашо Кадиев закъса със здравето: Катето Евро трепери от страх! (пълни подробности)”

  1. зрител

    мар. 06. 2018

    Поредната платена реклама от Еврото ,пълни глупости ,просто е мързелив и от време на време го хваща мъжкия цикъл ,а с такива бездарници като него и майка му държавата е пълна.Само се чудя как го търпят в телевизията. Въздухар.

Добавете коментар