Принц Хари и Меган Маркъл ядосаха кралицата! (Виж какъв пожар подпалиха в двореца)

Принц Хари и Меган Маркъл ядосаха кралицата! (Виж какъв пожар подпалиха в двореца)
Гласувайте за статията

Принц Хари и Меган Маркъл са най-обсъжданата двойка в света

Принц Хари и неговата избраница ще вдигат грандиозна кралска сватба на 19-ти май. Това е най-очакваното събитие.

принц Хари

Принц Хари и Меган Маркъл хвърлиха бомбата

Но двойката хвърли бомбата с решението си. Това буквално взриви кралица Елизабет Втора. Те обаче са категорични, че ще поканят на венчавката си обикновени хорла. И техният брой наистина ще е внушителен- цели 2640 обикновени хора.

Те ще имат щастието и късмета да споделят радостта от най-важното събитие във височайшите особи. Обикновените хора ще присъстват на грандиозната кралска сватба на принц Хари и Меган Маркъл.

Принц Хари и г-ца Меган Маркъл заявиха, че искат техният ден да бъде организиран така, че да позволи на членовете на обществеността да се почувстват като част от тържествата.

Тази сватба, както всички сватби, ще бъде момент на щастие, което ще отразява характера и ценностите на булката и младоженеца“, посочват в официално писмо от двореца Кенсингтън.

Кралица Елизабет Втора категорично отказвала да се слее с обикновените хора. Защото бъдещите младоженци решили не само да поканят тези хора, но и те да получат достъп до Уиндзорския дворец. Така ще имат възможност да наблюдават отблизо пристигането и отпътуването на кралската двойка.

Но изненадите не спират дотук. Обикновените люде ще имат невероятната привилегия да гледат сватбената церемония на огромни екрани, които ще бъдат разположени в градините на Уиндзор.

А Меган Маркъл и принц Хари първо ще обиколят със специална карета около тези хора, за да бъдат видени от всички, които желаят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Принц Хари и Меган Маркъл ядосаха кралицата! (Виж какъв пожар подпалиха в двореца)”

  1. зрител

    мар. 06. 2018

    Тая чернилка води за носа тоя надут пуек Хари,големите превземки на тая парясница край нямат.Да не стане така ,че дъртото Бети да забрани сватбата и тая мургавелка да хване пътя към Америка

Добавете коментар