Мис България 2017 в истерия: Виж как Димитър Рачков се изгаври с нея в „Като две капки вода“!

Мис България 2017 в истерия: Виж как Димитър Рачков се изгаври с нея в „Като две капки вода“!
Гласувайте за статията

Мис България 2017 Тамара Георгиева със сигурност е намразила Димитър Рачков!

Нов удар под пояса получи скандалната Мис България 2017 Тамара Георгиева. И то не от друг, а от всеобщият любимец на публиката Димитър Рачков. Който се изгаври жестоко с нея по време на втория концерт на „Като две капки вода“ снощи.

Мис България 2017

Рачков се изгаври жестоко с Мис България 2017 снощи в „Капките“

Случката се разигра в момента, в който Маргарита Хранова излезе на сцената, за да влезе в образа на Дони. Гримьорите бяха свършили отлично работата си и като визия Марги беше Дони едно към едно.

Димитър Рачков я видя и прихна от смях, след което моментално изтърси. „Трябваше да вземат носа на Мис България 2017 за този образ. Марги, трябваше да й се обадиш, че да ти го даде на заем. Аз лично с носа на Дони си отварям консервите“, изстреля Рачков, а публиката избухна в неистов кикот.

Усетил, че служителят му леко е пресолил манджата, продуцентът Маги Халваджиян го стрелна с поглед и му направи знак да си замълчи. Арменецът обаче също не успя да сдържи смеха си, въпреки че спря Рачков да се увлече и да изприказва двойно повече шеги по адрес на Мис България.

Източници, близки до обкръжението на Тамара Георгиева, са убедени, че тя е повече от суетна и горда. И точно затова няма да подмине с лека ръка поредните подигравки с името си. И без друго след конкурса Тамара не спирала да бълва огън и жупел срещу всеки, дръзнал да спомене обонятелния й орган.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар