Йоко Захариев с шокираща изповед: Стигнах 100 килограма, диабетът щеше да ме съсипе! (още подробности)

Йоко Захариев с шокираща изповед: Стигнах 100 килограма, диабетът щеше да ме съсипе! (още подробности)
Гласувайте за статията

Йоко Захариев разкри пред Гала истината за здравословните си проблеми!

Певицата Йоана Захариева, по-позната просто като Йоко Захариев, направи шокираща изповед пред Гала. В предаването „На кафе“ тя разкри, че преди време са й открили диабет. Това била и причината за рязкото й напълняване през последните години.

Йоко Захариев

Йоко Захариев шокира Гала и зрителите с неочакваната си изповед

Оказа се, че Йоко Захариев е ударила 100-те килограма и в един момент вече нямала дрехи, в които да се облече, за да излезе. Това я ужасило и моментално потърсила консултация с лекар. Който й казал, че инсулинът в организма й изобщо не е добре.

„Оказа се, че съм хванала болестта от огромното напрежение и стрес, на които бях изложена години наред. Работата ми по нощите и постоянните участия в нощни клубове и заведения не ми се отразяваха никак добре. Постоянно се чувствах изморена, сякаш нямах сили за нищо“, сподели Йоко Захариев.

Затова и тя в един момент решила да загърби кариерата си на певица и да се захване със семеен хотелиерски бизнес. Надявала се, че това ще я успокои и ще повлияе добре на здравето й. Без лечение обаче не успяла да се възстанови и го осъзнала що-годе навреме.

Бившата любима на известния от Вип Брадър Пламен Медаров разкри също, че преди време е посетила д-р Емилова във Варна. Тя я подложила на лечебното гладуване, което й се отразило много добре на тялото и целия организъм. Имала още какво да сваля, но щяло да си дойде от само себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар