Страшен гаф на Виктор Николаев в ефир: Спука се от смях по време на репортаж за пребито момче! (виж тук)

Страшен гаф на Виктор Николаев в ефир: Спука се от смях по време на репортаж за пребито момче! (виж тук)
Гласувайте за статията

Виктор Николаев направи голям гаф в ефира на Нова телевизия!

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев като нищо може да си изпроси глоба. Или поне да влезе в поредния епизод на „Господари на ефира“ с огромния гаф, който направи тази сутрин.

Виктор Николаев

Водещият Виктор Николаев направи огромен гаф по време на сутрешния блок на Нова телевизия днес

Докато течеше репортаж за пребитото от Даниел Златков момче Оливър Златков, Виктор Николаев и колежката му Аделина Радева следяха прякото включване от студиото.

Явно Виктор не очакваше картината да се премести толкова бързо при тях в студиото и използва „намалението“, за да се похили с Радева. Виц ли й разказваше, на репортажа ли се хилеше, не е ясно. Но е факт, че щом камерите ги показаха, Николаев се кикотеше превит на две.

Той моментално фиксира екрана и осъзна, че е включен в ефир като направи повече от сконфузена физиономия. За неин късмет, Аделина Радева беше по-сдържана като на лицето й имаше едва лека усмивка.

„Така ли работят там?! Гледат си кефа и се смеят като луди, докато съобщават как младо момче лежи в болница след жесток побой. Браво на таквиз журналисти и водещи“, веднага скочиха срещу Виктор Николаев зрители в мрежата.

Колкото до побойника от инцидента Даниел Златков, той е бил задържан за 24 часа в ареста на полицията. Очаква се прокуратурата да повдигне обвинение срещу него за умишлено нанасяне на тежка телесна повреда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар