Александър Сано подлуди Нели заради Яна Маринова!

Александър Сано подлуди Нели заради Яна Маринова!
5 (100%) 1 vote

Александър Сано е обект на жестока ревност от страна на жена си!

Актьорът Александър Сано е един от желаните мъже в своята гилдия. Той е харесван от много свои колежки, което кара съпругата му да ревнува.

Александър Сано и Нели Атанасова

Нели Атанасова ревнува до полуда Александър Сано

Нели Атанасова по принцип е много ревнива жена. Тя не понасяла само някоя дама да пие кафе с мъжа й, камо ли за нещо повече.

Затова, когато видяла мъжа си в такава близост с Яна Маринова по време на филма „Привличане“, нещо у бившата на Иво Карамански се пропукало. Тя започнала да ревнува още повече, когато узнала, че двамата прекарвали заедно почивките си по време на снимките.

Яна също е омъжена, но за нея отдавна се говори, че вече не е близка със съпруга си. Дори имаше слухове, че спи с Башар Рахал, който участва в същия филм.

Александър Сано има връзка с Нели Атанасова от много време. Преди 2 години двамата се ожениха. Те имат дъщеричка, а тя има голям син от покойния Карамански.

В „Привличане“ Сано играе учител по музика, който се влюбва в колежката си г-жа Ангелова (Яна Маринова). Двамата имат няколко целувки по време на снимките, а това изобщо не се понравило на Нели.

Актьорът не е особено снажен и атлетичен, но успява да омайва дамите с чувството си за хумор. Нищо чудно и Яна да се е хванала на въдицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Александър Сано подлуди Нели заради Яна Маринова!”

  1. maria

    мар. 06. 2018

    Da be, da ..Kato gledam kolko e krasiva tazi jena mnogo se sumniavam 4e ymira ot revnost…Po skoro moje da se sly4i obratnoto i mujut i da revnyva..

Добавете коментар