Анелия разкри истината за дъщеря си (+дали ще има нова сватба)

Анелия разкри истината за дъщеря си (+дали ще има нова сватба)
Гласувайте за статията

Анелия проговори за това, което вълнува много от феновете й!

Певицата Анелия е в общественото полезрение от няколко месеца. За нея се говори усилено, че ще се омъжва повторно, при това за турски дипломат.

Анелия и Ивон

Анелия проговори за Ивон и сватбата си

Фолк дивата разкри истината около цялата тази история. Оказва се, че почитателите й ще трябва да почакат, за да я видят отново булка, защото дори не е сигурно, че има гадже в момента.

„Спекулациите за това тръгнаха покрай работата ми с турското посолство, но няма никаква истина. С всички, които работят в тази институция, имам прекрасни приятелски и професионални отношения. Аз съм в такъв етап от живота си, че едва ли ще предприема крачка да сключа брак. Нямам никакво желание за сватба. А и вече съм била булка. В момента за мен е важно да имам партньор, на когото да мога да разчитам, с когото да споделям и да прекарваме времето си заедно. А дали има мъж до мен в момента? Не, нямам. Добре де… може и да имам.” – споделя Анелия пред списание LOVE syle.

Певицата има предвид, че е била булка, когато се омъжи за Коко Динев в края на 2002 г. От този брак се роди Иво, която днес е вече на 14 г.

Именно дъщеря й предизвиква огромно внимание напоследък, защото пуска в интернет снимки, на които устните й изглеждат уголемени и се е гримирала. Анелия не пропуска да коментира и това.

„Ивон е в такава възраст, в която й е интересно да се гримира и експериментира. Естествено, не ходи на училище по този начин. Тя е на 14 години и заедно с нейните съученички следят Инстаграм и виждат как изглеждат световните звезди. Но това е напълно нормално за момичета, които са в осми клас…Няма как да тормозя детето си само защото някой е взел нейна снимка и я е коментирал. За мен много по-важно е да говоря с нея за образованието й и нещата, с които тепърва ще се сблъсква –наркотици, полов живот.” – смята звездата на „Пайнер“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар