Студен душ за Явор: Деси Цонева няма да се омъжи за него!

Студен душ за Явор: Деси Цонева няма да се омъжи за него!
Гласувайте за статията

Деси Цонева не възнамерява да се омъжва отново!

Журналистката Деси Цонева е твърдо против брака, но не само сега, а по принцип. Тя веднъж беше омъжена за Янчо Таков и оттогава вече не иска и да чува за подобно обвързване.

Деси Цонева

Деси Цонева е много щастлива с Явор, но няма да се омъжва за него

Брадърката от известно време има връзка с издателя на книги Явор Стефанов. Той е на 53 г., но това не го спира да иска да се ожени за нея.

Наскоро й е направил нещо като предложение, но дъщерята на Димитър Цонев категорично отказала. Той й намекнал за сватба, а тя подскочила като ужилена.

Явор също вече е бил женен веднъж. Той има две дъщери в тийнейджърска възраст от проваления си брак. С бившата си съпруга поддържа що-годе добри взаимоотношения.

За разлика от Деси, издателят все още вярвал в брака. Той бил луд по журналистката и много искал да я направи своя законна съпруга, понеже се страхувал, че ще го остави заради по-млад.

Това обаче е малко вероятно, защото Десислава вече доказа, че има фетиш към по-възрастни мъже. На почти 50 г. е и бившият й Георги Джамов.

Говори се, че Жоро е много зле от раздялата с репортерката. Той все по-често прибягвал до чашката, твърди HotArena.net.

Явно Деси Цонева умее да влиза в ума на мъжете, особено на тези на средна възраст. За нейно щастие настоящата й връзка се развива страхотно.

Децата на Явор нямали нищо против нея, което не се среща често. Мариана Цонева пък, за всеобщо учудване, одобрявала гаджето на дъщеря си, въпреки възрастта му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Студен душ за Явор: Деси Цонева няма да се омъжи за него!”

  1. 123

    мар. 06. 2018

    Поръчкова статия ,тая разпасаната и се иска брак ,но той да не е луд като я знае що за разпоретина е и със съмнителен морал.

Добавете коментар