Таблоидите зад океана гръмнаха: Разкри се шокиращата причина за развода на Дженифър Анистън и Джъстин Теру! (виж тук)

Таблоидите зад океана гръмнаха: Разкри се шокиращата причина за развода на Дженифър Анистън и Джъстин Теру! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Джъстин Теру не са си лягали заедно цяла година!

Таблоидите в Америка хвърлиха страшна бомба относно развода на Дженифър Анистън и Джъстин Теру. Най-сетне се разбра истинската причина за края на брака им и тя е меко казано потресаваща.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън не е получавала ласки от Теру цяла година, това съсипа брака им

Оказа се, че двамата холивудски актьори не са си лягали заедно повече от една година. В спалнята им било тихо, а вината за това е изцяло на Джъстин Теру. Когото чаровницата от „Приятели“ опитвала да приласкае по всички възможни начини, но без успех.

Именно това разтърси феновете на Дженифър Анистън, които скочиха срещу Теру. Дори и с обвинения, че е обърнал резбата. Никой не може да повярва как е възможно да откажеш на жена като Джен.

„Те спяха в различни спални в редките случаи, в които се озоваваха под един покрив. Липсата на желание за секс с Дженифър бе една от основните причини, поради която Джъстин прекарваше много време в Ню Йорк.

Дженифър се надяваше искрата отново да се разпали помежду им, когато са на едно място, но това така и не се случи. Тя се почувства изоставена, нежелана и тотално сама. Нямаше вече смисъл от този брак на хартия“, коментират източниците.

Предположенията, че Дженифър Анистън ще се върне при Брад Пит, който също претърпя крах на брака си с Анджелина Джоли, се оказаха неверни. Близки до звездата от „Приятели“ са категорични, че тя никога няма да забрави това, което Брад й е причинил. Въпреки че му е простила и са останали в добри отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар