Сблъсък! Ваня Червенкова довърши Мира Радева: Г-жо, българският народ не е тълпа! (виж тук)

Сблъсък! Ваня Червенкова довърши Мира Радева: Г-жо, българският народ не е тълпа! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова и Мира Радева се срещнаха очи в очи при Гала!

Бизнесдамата Ваня Червенкова за пореден път показа категоричните си и твърди позиции по темата за насилието у нас. И методите, които държавата прилага за наказанието и защитата срещу него.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова успя да надделее в спора с Мира Радева

Червенкова гостува на Гала в предаването „На кафе“, където се срещна очи в очи с „врагинята“ си от предишен сезон на Вип Брадър – Мира Радева. Двете със социаложката явно имат различия по доста въпроси, не само относно кухнята.

В разговора пред Гала Мира Радева се опита да докаже, че действията на д-р Димитров, който застреля Плъха, са на свой ред престъпни. А „тълпата“, която хукна да протестира и да го защитава, често пъти греши и взима нерационални решения.

„Г-жо Радева, българският народ не е тълпа! Не мога да се съглася с твърденията ви и начина, по който се опитвате да представите нещата“, заяви категорично Ваня Червенкова.

Позицията на бизнесдамата беше съвсем ясна още в началото, когато полицията арестува д-р Иван Димитров.

„Д-Р ИВАН ДИМИТРОВ…. Не сте сам! С Вас е цяла България и ние Ви подкрепяме!

Казвала съм го преди , ще го кажа и сега: Проблем е не само ЖОРО ПЛЪХА, проблем са МИШКИТЕ , които толкова години не промениха законите в полза на нас, народа… Ние, които им осигуряваме заплатите, ние, които сме държавата!

Ние просто искаме да живеем в сигурна държава, а какво се получава, за Бога??? Влизат в домовете ни БЕЗНАКАЗАНО, изнасилват бабите ни БЕЗНАКАЗАНО, убиват БЕЗНАКАЗАНО и всичко това в „правовата ни България“, която някой е приватизирал и ни използва като плебеи.
Докога?!!“, изригна Ваня Червенкова в социалната мрежа преди броени дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар