Бомба: Златка Райкова подведе журито и зрителите на „Капките“! (ето какво опита да скрие)

Бомба: Златка Райкова подведе журито и зрителите на „Капките“! (ето какво опита да скрие)
Гласувайте за статията

Златка Райкова е предстявана като тотално неопитна на сцена, а това не е така!

Плеймейтката Златка Райкова спечели втория концерт в шоуто „Като две капки вода“. Тя направо блесна в образа на голямата Ваня Костова и скри шапките на журито и зрителите. На първия концерт също се справи добре като Михаела Филева.

Златка Райкова

Златка Райкова леко спести истината, че може да пее и се е изявявала на сцена

Припомняме как Хилда Казасян и двата пъти не спря да повтаря, че Русата Златка е най-голямата изненада за нея в сезона. Защото не била нито актриса, нито певица, а се справяла най-добре от повечето участници.

Оказа се обаче, че това не е съвсем така. Златка Райкова се е опитала да скрие нещо, което изцяло преобръща мнението за нея. И то е, че тя е доста на „Ти“ с пеенето. Не за друго, а защото е била… певица, макар и за кратко.

Още през 90-те години Русата Златка се пробва като поп фолк изпълнителка. Тя е взета под крилото на Жени Калканджиева, която тогава се опитва да бъде конкуренция на Пайнер.

Златка влиза като член на триото „Фатално 3“, а мацките могат да се похвалят с няколко парчета. Е, да, не успяват да станат звезди и да се превърнат в любимки на публиката, защото не могат да се конкурират с Ивана, Глория и другите.

Именно това е и причината трите бързо да слязат от сцената и да бъдат забравени. А към момента за триото се сещат единствено те и близките им. Това обаче доказва, че Златка Райкова не е новобранец в музиката и определено има гласови данни.

„Вярно е, че в „Капките“ показва много свои качества, но само нека не лъжат хората, че никога не е пяла и не е била на сцената“, коментират близки до нея източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар