Камелия втрещи: С Цветин го правим по няколко пъти на ден! (ето какво още разкри певицата)

Камелия втрещи: С Цветин го правим по няколко пъти на ден! (ето какво още разкри певицата)
Гласувайте за статията

Камелия напоследък поддържа формата си само със секс, без тренировки!

Огън момичето Камелия направи разкритие, с което взриви феновете си. Особено мъжката част от тях. И то е, че колкото по-възрастна става, толкова по-голям е апетитът й за секс. За жалост на мнозина обаче, мераците на Ками са насочени само и единствено към половинката й Цветин.

Камелия

Камелия и Цветин го правели по няколко пъти на ден и на различни места, често пъти дори и по време на работа

Покрай ангажиментите си в „Гласът на България“ и предишното пътуване до Америка, графикът на певицата се пукал по шевовете. А оттам не й оставало никакво време за тренировки във фитнес залата.

„Позанемарих се малко, знам това. Преди време тренирах по няколко пъти седмично и то с часове. Сега обаче работата е толкова много, че едва успявам да смогна с всичко, камо ли да ми остане време за спорт. Затова и спортът го практикувам вкъщи с Цветин. И то по няколко пъти на ден“, смее се певицата.

Камелия винаги е признавала, че 20-те години, в които двамата с Цветин са заедно, изобщо не са намалили любовта и желанието им един към друг. Нещо повече – тя усещала, че иска да прави джиджи-биджи с него още по-често и на различни места.

Радва се, че не само живеят, но и работят заедно, което им позволявало да се развихрят и по време на ангажименти. Близки до Камелия подшушнаха, че често пъти тя излизала доста усмихната и зачервена от гримьорната по време на участие.

Което само по себе си намеква какво е вършила изпълнителката с Цветин. На когото пък всеки мъж би могъл да завиди за жената, дето никога не я боли глава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар