Невероятно: Ето кой ще води вече „Стани богат“!

Невероятно: Ето кой ще води вече „Стани богат“!
Гласувайте за статията

„Стани богат“ поема по напълно нов път!

Откакто стана ясно, че „Стани богат“ вече ще върви по БНТ, а не по Нова ТВ, се разбра, че Ники Кънчев вече няма да бъде негов водещ. Въпросът, който тормози всички фенове, е кой ще заеме мястото му.

Владо Пенев в Стани богат

Владо Пенев поема „Стани богат“

Отговорът вече е даден. В стола на водещия ще седне Владо Пенев. Той е актьор, но има опит и като тв водещ.

Неотдавна голямата любов на Марта Вачкова пожъна голям успех с интересното шоу „Най-хубавите години от нашия живот“. То също беше проект на БНТ.

Като цяло Владо Пенев си е кадър на Националната телевизия. Той нашумя много с хитовия криминален сериал „Под прикритие“, който също вървеше по телевизията – майка.

Преговорите между Нико Тупарев и Коко Каменаров още не са приключили, но са към своя край. „Стани богат“ е чуждестранен проект, но лиценза му за България се държи от продуцента на „Биг Брадър“.

Цели 13 години „Стани богат“ вървя по Нова телевизия, макар и с прекъсвания. Между 2001 и 2014 г. това предаване тестваше знанията на различни хора.

Има и други кандидати за стола на водещия, но засега шансовете на Владо Пенев са най-големи. Той отговаря на изискванията да има много познания в различни области.

Останалите с апетит към мястото на водещия са Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Александър Сано и Драгомир Драганов.

Идеята на Коко Каменаров с купуването на „Стани богат“ е да върне високия рейтинг на БНТ и поне малко да може да се конкурира с Нова ТВ и Би Ти Ви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар