Принц Хари довърши баба си: Заради майка ми се женя за Меган!

Принц Хари довърши баба си: Заради майка ми се женя за Меган!
Гласувайте за статията

Принц Хари смята, че покойната му майка би одобрила бъдещата му съпруга!

Внукът на кралица Елизабет Втора – принц Хари, продължава да налива масло в огъня. Баба му не одобрява избора му на жена, но той не се трогва от това, напротив.

принц Хари и Даяна

Принц Хари избра Меган заради майка си

Оказва се, че синът на принц Чарлз смята Меган Маркъл за отлична партия най-вече заради любовта към майка си. Принцеса Даяна беше известна с толерантността си към „неангличаните“.

„Майка ми беше свят човек. За нея нямаше раси и националности. Сигурен съм, че би одобрила моя избор, защото за нея най-важното беше да съм щастлив.“ – споделя принц Хари пред британско печатно издание.

Меган Маркъл е наполовина чернокожа, а и се говори, че е мюсюлманка. На всичкото отгоре нито единият й родител няма британска кръв.

Всичко това кара кралицата да не одобрява връзката на внука й с нея. Това обаче, по всичко личи, не притеснява брата на принц Уилям.

Даяна беше чиста британка, но толерантността й към малцинствата караше кралицата да не я харесва. Лейди Ди също имаше връзка с мюсюлманин, което се счита като причина да бъде убита (ако е).

Явно принц Хари иска да уважи паметта на майка си, като й покаже, че е наследил нейната толерантност. Може би подсъзнателно, а може и съзнателно, но той най-вероятно е търсел точно такава жена, която да разбуни духовете в Бъкингам.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар