Страшно: Джино с тежка инфекция на крака от Биг Брадър! (оперираха го в Турция – снимките не са за хора със слаби сърца)

Страшно: Джино с тежка инфекция на крака от Биг Брадър! (оперираха го в Турция – снимките не са за хора със слаби сърца)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана претърпя тежка операция в Турция!

Престоят в Къщата на Биг Брадър и особено първата мисия на студа, са докарали тежка инфекция на крака на Джино Бианкалана. Стигнало се дотам, че от крайника му започнала да тече гной, а положението не могло да бъде овладяно без операция.

Джино

Джино претърпя тежка операция на крака в Турция, махнаха му импланта и сложиха нов

Това е и причината в понеделник Джино да замине спешно за Турция, където ден по-късно са го оперирали. Хирургичната интервенция е продължила повече от пет часа в клиника „Гювен“ в Анкара.

По време на операцията, лекарите са отстранили металния имплант, който беше поставен в крака на Бианкалана от коляното до глезена на левия му крак. Всичко било повече от сложно и се изисквало адско внимание и професионализъм от страна на медиците.

В момента Джинката Бианкалана вече е по-добре, но ще трябва да остане в клиниката още известно време, за да се възстанови. За махането на стария имплант, почистването на крака и поставянето на нов, той ще трябва да се бръкне с близо 100 000 евро, пише Пик.

Припомняме, че Джино стана любимата звезда на България за втори път в Биг Брадър. Като успя да измести от първото място дори всеобщият любимец и чаровник Коцето. Нагласено или реално факт е, че той отнесе победата.

Както вече казахме, снимките не са за хора със слаби сърца, не ги показвайте и на децата си

Джино обаче се надява да се възстанови колкото е възможно по-бързо

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар