Мария Илиева шокира в ефир: Георги не проявява голям интерес към бебето! (ето какво още разкри)

Мария Илиева шокира в ефир: Георги не проявява голям интерес към бебето! (ето какво още разкри)
Гласувайте за статията

Мария Илиева втрещи зрителите с признанието си за семейния живот с Георги Михайлов!

Поп дивата Мария Илиева гостува в предаването на Сашо Кадиев и Деси Стоянова „Преди обед“ по Би Ти Ви. Там певицата разказа за емоциите си от майчинството, както и за живота с половинката си Георги Михайлов.

Мария Илиева

Мария Илиева втрещи с признанията си зрителите на „Преди обед“

Някои от зрителите обаче останаха втрещени от разкритието й, че на практика Георги не живее с нея и със сина им Александър. Той явно се върнал в България за раждането, но после отново офейкал зад граница.

Илиева каза, че Михайлов си е в Белгия, където продължава да работи и да развива кариерата си. А тя пък си останала тук с детето като за грижите към него й помага родителката и бавачката Хени, пише ХотНюз.бг.

Не толкова раздялата, колкото фактът, че Георги Михайлов не се вълнува особено от сина си, шокира всички. „Засега той не проявява голям интерес към Александър, но и това ще стане, когато той порасне“, заяви Мария Илиева, с което потресе мнозина.

„Как така нямал интерес към сина си, защото е бебе?! Че те нормалните татковци бързат да се приберат вкъщи при бебетата си, памперси сменят и отменят жените си в грижите. А той какво – неизживяно детство ли го тресе. Къде го намери този“, коментират потребители в мрежата.

Мария разказа, че с Георги се запознали навремето чрез общи приятели на купон. И веднага разбрали, че са един за друг. Пита се обаче кое точно им е един за друг, след като всеки си гледа живота, а някои и рахата.

Що се отнася до работата, певицата сподели, че скоро ще се върне на сцената. А след като спре да кърми, ще започне диети и тренировки във фитнеса, за да се върне по-бързо в перфектната си форма. Макар че и днес изглеждаше просто чудесно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар