Маги Халваджиян разказа играта на един от участниците в „Капките“: Ето какво му причини!

Маги Халваджиян разказа играта на един от участниците в „Капките“: Ето какво му причини!
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян се оказа безкомпромисен, когато става въпрос за бизнес!

Арменският тв продуцент Маги Халваджиян се оказа с доста суров характер в работата. Той не дава отпуск на служителите си даже когато са във влошено здравословно състояние.

Маги Халваджиян и Иван Юруков

Маги Халваджиян разби надеждите на Иван Юруков

Това стана ясно от случилото се с Иван Юруков. В. „Уикенд“ твърди, че той е с изкълчен крак от изпълнението си в „Като две капки вода“, при което се превъплъти в образа на Джордж Майкъл.

Журито разкритикува жестоко изпълнението на актьора, но се оказва, че той е имал сериозно оправдание за слабото си представяне. То е свързано с контузия, която е получил на сцената.

Въпреки че не изглежда толкова сериозна травмата му, болката била много голяма и той стигнал чак до „Пирогов“. Там му сложили шина на крака и му препоръчали пълно обездвижване в следващите няколко седмици.

Това обаче няма как да стане, тъй като Иван има договор с Маги Халваджиян и ако отсъства, ще изгуби хонорара си. Макар контузията му да е дошла на работното място, от шоуто са се подсигурили с клауза, при която нямат вина за здравословни проблеми на участниците.

Юруков има и доста участия в театъра, което прави още по-тежко положението му в професионален план. Явно ще трябва да се примири и да стои без доходи в следващите 2-3 седмици.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар