Истината за смъртта на Стефан Шарлопов лъсна: Няма да повярвате от какво е умрял бизнесменът!

Истината за смъртта на Стефан Шарлопов лъсна: Няма да повярвате от какво е умрял бизнесменът!
Гласувайте за статията

Стефан Шарлопов е издъхнал по шокираща причина!

Жестоко разкритие хвърли яснота около смъртта на Стефан Шарлопов. Бизнесменът е имал своите тайни и грехове, което накрая го е довело и до фаталния му край.

Стефан Шарлопов

Стефан Шарлопов е издъхнал по шокираща причина

Оказва се, че крахът на милионера е дошъл вследствие на прекомерна употреба на виагра, пише HotArena.net, позовавайки се на в. „Уикенд“. Той е имал 25-годишна любовница и за да не се изложи в леглото, е взимал хапчета, твърди изданието.

Това разкритие е направил близък до ВИП семейството. То е направо скандално, но източникът твърди, че е самата истина.

„Истината е малко по-различна. Шарлопов наистина си отиде от високо кръвно, което обаче беше изострено от прекомерна употреба на виагра. В неделя бизнесменът е бил при своята любовница – доста млада, между другото – около 25-годишна. Очевидно с цел да се представи добре приел виагра повече от нужното. По-късно обаче му станало много лошо, защото не могъл сам да позвъни за помощ. Това направила любовницата, която първо потърсила съпругата на Шарлопов – Бояна Кехайова.” – разкрива източникът.

Фактът, че любовницата е потърсила първо жена му, говори, че Бояна е знаела, че Шарлопов й кръшка. Това обаче по никакъв начин не помрачило брака им. Напротив, всички твърдят, че семейството им е било много здраво и двамата са се разбирали чудесно.

Стефан е открит мъртъв в дома си точно заради това обаждане на любовницата му. Има вероятност той да е издъхнал още преди това, но тялото му да е било бързо сложени в леглото му, за да се избегнат неудобните въпроси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар