Бащата на Коко Динев с невероятни разкрития за Емилия!

1

Емилия не си изпълнява майчинските задължения заради много работа и новата си любов!

Певицата Емилия в момента има прекалено много участия, а и трябва да дава от времето си и на своя любим Жорж Башур. Проблемът пред нея обаче е, че има и две деца, за които трябва да се грижи.

Емилия и Коко Динев
Емилия и Коко Динев в щастливите си дни

Изглежда, че тези грижи в момента не са много големи. Това стана ясно от изявлението на бащата на Коко Динев пред в. „България днес“.

Оказва се, че Еми е оставила бебето си на своите родители, които живеят в родния й Гълъбово. Малката Мира е едва на годинка и няколко месеца, но фолк дивата няма време за нея.

„То детето е още бебе – казва 68-годишният дядо. – Гледат го в Старозагорско, откъдето е Емилия. С нея се разбирам много добре, както и с Анелия.“.

Певицата има още едно дете от Коко, което е кръстено на баща му Иван. Момчето скоро ще направи 10 г. и живее в София, тъй като там ходи на училище.

Не е ясно кой се грижи за малчугана, но явно има кой. Майка му също го наглежда, но тя е непрекъснато в движение и й е трудно.

За децата си може да няма много време, но за Башур има. Мнозина упрекват Емилия, че може да прекарва повече време с Иван и Мира, вместо с любовника си, но тя едва ли ще го стори.

Припомняме, че Емилия и Коко Динев сложиха край на връзката си преди година. Оттогава и двамата са свободни за нови любовни трепети.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Анели казва

    Що, Коко Динев да не би да си гледа бащинските задължения? То много лесно така, да си захвърлиш децата при майките им и те да са виновни за всичко.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.