Бащата на Коко Динев с невероятни разкрития за Емилия!

Бащата на Коко Динев с невероятни разкрития за Емилия!
Гласувайте за статията

Емилия не си изпълнява майчинските задължения заради много работа и новата си любов!

Певицата Емилия в момента има прекалено много участия, а и трябва да дава от времето си и на своя любим Жорж Башур. Проблемът пред нея обаче е, че има и две деца, за които трябва да се грижи.

Емилия и Коко Динев

Емилия и Коко Динев в щастливите си дни

Изглежда, че тези грижи в момента не са много големи. Това стана ясно от изявлението на бащата на Коко Динев пред в. „България днес“.

Оказва се, че Еми е оставила бебето си на своите родители, които живеят в родния й Гълъбово. Малката Мира е едва на годинка и няколко месеца, но фолк дивата няма време за нея.

„То детето е още бебе – казва 68-годишният дядо. – Гледат го в Старозагорско, откъдето е Емилия. С нея се разбирам много добре, както и с Анелия.“.

Певицата има още едно дете от Коко, което е кръстено на баща му Иван. Момчето скоро ще направи 10 г. и живее в София, тъй като там ходи на училище.

Не е ясно кой се грижи за малчугана, но явно има кой. Майка му също го наглежда, но тя е непрекъснато в движение и й е трудно.

За децата си може да няма много време, но за Башур има. Мнозина упрекват Емилия, че може да прекарва повече време с Иван и Мира, вместо с любовника си, но тя едва ли ще го стори.

Припомняме, че Емилия и Коко Динев сложиха край на връзката си преди година. Оттогава и двамата са свободни за нови любовни трепети.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бащата на Коко Динев с невероятни разкрития за Емилия!”

  1. Анели

    мар. 12. 2018

    Що, Коко Динев да не би да си гледа бащинските задължения? То много лесно така, да си захвърлиш децата при майките им и те да са виновни за всичко.

Добавете коментар