Семейство Илиеви си отмъсти жестоко на Саня Борисова: Твърде солено й излезе, че напусна Ники!

Семейство Илиеви си отмъсти жестоко на Саня Борисова: Твърде солено й излезе, че напусна Ники!
Гласувайте за статията

Саня Борисова вече търпи негативите от раздялата с Ники Илиев!

Красавицата на родното кино Саня Борисова вече не е жената до Ники Илиев и това й коства прекалено много. Тя трябва да понася ударите на семейството му, което е много влиятелно и богато.

Саня Борисова и Ники Илиев

Саня Борисова си изпати от раздялата с Ники Илиев

Бащата на Николай – Бойко Илиев, е уволнил актрисата от единственото й работно място през тази година – пиесата „Поручик Бенц“, която е по романа на Димитър Димов. Бойко е неин режисьор и е сменил снаха си с далеч по-опитната Йоана Буковска, пише в. „Уикенд“.

Това беше единствената пиеса, в която Саня Борисова участва. Вече остана и без нея, което значи, че изцяло е без работа, защото и в киното няма ангажименти.

Актрисата стана известна покрай филмите на Ники Илиев, но вече няма да участва в тях по разбираеми причини. Това я обрича на доста тъмно бъдеще, тъй като в гилдията си Саня не се слави с голям талант, а досега играеше в хитови продукции само защото мъжът й им беше режисьор и продуцент.

Според слуховете, самата Саня е напуснала Ники, понеже е искала да има най-после дете от него, а той е бил отдаден само на работата си. И двамата обаче още мълчат пред медиите и не са разкрили официално, че са разделени. Бракът им също все още е факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Семейство Илиеви си отмъсти жестоко на Саня Борисова: Твърде солено й излезе, че напусна Ники!”

  1. Ама

    мар. 08. 2018

    Нито е красавица, нито са разделени. Сами си пускат слуховете, та белким хванат с тях интереса на публиката, защото иначе са скучни бездарници.

Добавете коментар