Новото гадже на Ани Салич я преобрази! Новинарката е нов човек

Новото гадже на Ани Салич я преобрази! Новинарката е нов човек
Гласувайте за статията

Ани Салич стана друга благодарение на нова любов в живота си!

Журналистката Ани Салич най-после има повод да се усмихне. След тежкия развод, който преживя, само неприятни неща й се случваха, но това вече изглежда в миналото.

Ани Салич

Ани Салич се превърна в нов човек след развода си с Бранко

Поводът за усмивката на новинарката е нова любов. В. „Уикенд“ съобщава, че от известно време екранната партньорка на Ники Дойнов се радва на нова тръпка в своя живот.

Гаджето на Ани Салич било по-младо от нея с поне 10 години. Това обаче вече се превърна в някаква мода сред известните личности.

За да се придържа във форма за него и да изглежда по-млада, журналистката почти не ядяла. Това до момента й е свалило цели 10 кг. и дори близките й трудно я разпознавали в тяло.

На екран Ани се появява само до кръста и зрителите не могат да видят кой знае каква промяна у нея. Промяната обаче била очебийна за всеки, който я зърнел извън ефир.

Запознати разкриват, че репортерката била просто на седмото небе с новия си любим. Наскоро двамата се били усамотили в 4-звезден хотел в Сандански и именно там връзката им била разкрита, понеже персоналът я познал.

Припомняме, че Ани Салич се разведе с Бранко миналата година. Дълго време тя търпеше изневерите му, но накрая просто не издържа и сложи точка.

В момента журналистката просто се радва на живота. Затова не иска да разкрива самоличността на новото си гадже. Знае се само, че става въпрос за по-млад от нея мъж и доста заможен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари по “Новото гадже на Ани Салич я преобрази! Новинарката е нов човек”

  1. зрител

    мар. 08. 2018

    Вчера я видях в Супера до нас ,все същата свинка е ,прави си реклама.

Добавете коментар