Ирена Милянкова окончателно би шута на Чолата! (Омъжи се за брокера, а кум й стана сенчест бос)

Ирена Милянкова окончателно би шута на Чолата! (Омъжи се за брокера, а кум й стана сенчест бос)
Гласувайте за статията

Ирена Милянкова завинаги обърна гръб на Росен Чолов-Чолата

Ирена Милянкова категорично се отрече от бившия си. Припомняме, че хубавицата живя дълго с обвинения за склоняване към проституция и сводничество Росен Чолов-Чолата. От съжителството си с него тя му роди четири деца.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова се омъжи за Никола

Но след като бизнесът му западна и той бе арестуван, и лежа в затвора, тя стана гадже на брокера Никола Чолаков. Двамата се запознали покрай работата й във фирма за луксозни недвижими имоти със седалище в Гърция. Моделката и актриса дори роди петото си дете от топ брокера.

Чолов има две деца от предишната си връзка. Двамата обаче нямаха брак и живееха на семейни начала. Манекенката се задомила в тесен семеен кръг.

На щастливото събитие присъствали двадесетина човека, близки и приятели, като екс мъжа й Чолата не бил сред поканените. Той научил след време, че неговата любима вече официално принадлежи на друг.

Подсъдимият по две дела Росен Чолов така и не предложи брак на актрисата. Тя бе плътно до него, докато не се запозна с доказателствата по обвинението. Връзката им се разпадна покрай проблемите на сенчестият бизнесмен с родното правосъдие.

След това близо година хубавицата не излезе от дома си от срам. Малко приятели й останаха след този позор, като една от тях Жени Калканджиева й предложи работа, за да изхранва децата си. Милянкова дори изпрати сина си при родителите си в Разград, за да й помогнат при отглеждането на потомството й.

Сега манекенката вече има стабилна работа, голямо семейство и се къпе в любовта на новия си мъж. Кум на младото семейство Чолакови станал сикаджийскияат бос Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин, пише „Уикенд”.

Именно той се намесил при раздялата й с Росен Чолов. Ирена Милянкова получила уверението му, че Чолата няма да й създава никакви проблеми в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар