Уникални разкрития за джендъра Соня от „Гласът на България“!

Уникални разкрития за джендъра Соня от „Гласът на България“!
Гласувайте за статията

Соня Георгиева покори всички с гласа си, но животът и дотук не е от най-лесните!

Джендърът Соня Георгиева от Бургас се оказа с тежко детство. Младата певица е израснала почти без родители. Баща й ги е изоставил, а майка й работи в чужбина, за да издържа семейството си.

Соня Георгиева Гласът на България

Соня Георгиева от „Гласът на България“ е имала тежко детство

Това обаче не е всичко интересно около новата звезда на „Гласът на България“. Както си личи и по визията й, тя си пада по момичета и дори има гадже момиче. В социалната мрежа пише, че е обвързана с девойката Николета К.

Соня осъзнава, че е лесбийка още на 13-годишна възраст. Когато го съобщава на майка си, не получава подкрепа от нея.

Напротив, жената я укорява жестоко и в знак на протест момичето спира да ходи на училище. Затова сега е на 18 г., а е още в девети клас.

За да не търпи подигравки от съучениците си, че се облича и държи като момче, Соня се обучава в самостоятелна форма. Така е по-спокойна, че няма да има злонамерени хора край нея.

Когато се яви в „Гласът на България“, журито я сбърка с момче, което често се случвало, споделя самата тя. Дори и казаха, че гласът й е досущ като този на Джъстин Бийбър, което също не е изненада за нея.

Самата Соня Георгиева казва, че е момиче, което просто харесва своя пол. Мнозина обаче вече я определят като джендър, защото всичко у нея на пръв поглед е момчешко. Има къса коса, носи мъжки дрехи, походката й и стойката й са мъжествени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар