Вижте как Лиз Хърли коментира петото дете на Хю Грант

Вижте как Лиз Хърли коментира петото дете на Хю Грант
Гласувайте за статията

Хю Грант става татко за пети път, новината бе представена от една от бившите половинки на Грант – популярната Лиз Хърли. Тя сподели, че явно Хю Грант е решил да оставя наследници едва след като е станат на 50. Днес той има вече 5 деца, а самият вече е на 57 годишна възраст, макар да се чувства прекрасно, но негови думи.

И подобно на много мъже в наши дни, както например и други звезди като Клуни, например, британската кино звезда има пет деца, които са на възраст между пет години и няколко дни.

Към момента Хю има връзка с Ана Еберстейн – която е шведка и е на 35 години, от нея е и третото му дете, двойката има още две деца. Преди това Хю Грант се запознава в китайски ресторант с азиатката Тинглан Хонг,от която също има деца: момиче на 4 – Табита и момче на 2 г. Феликс. 

Очевидно Хю е преоткрил на по-зряла възраст необходимостта от потомство, а ние се чудим, дали ще последва примера и на Миг Джагър с цели 7-8 деца. Нека припомним, че както се пише и от „Ева“, Хю беше против брака и моногамия, едва ли се е променил, но пък явно е щастлив да бъде татко, затова има вече голямо поколение. Желаем им здрави и късмет, добавяме и от изданието за новини – „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар