Мария се изцепи: Никога не са ме зарязвали! (Виж още какво каза)

Мария се изцепи: Никога не са ме зарязвали! (Виж още какво каза)
Гласувайте за статията

Мария си остава Мария

Мария не пада по гръб. Миньончето на поп фолка твърди, че никога не е била напускана от мъж. Стане ли въпрос за това, тя винаги е готова да изригне и да опровергае опонента си. Поп фолк дивата затова посрещна със смях твърдението, че е зарязана от новия си любовник.

Мария

Мария никога не била зарязвана

Припомняме, че според слухът гласовитката от Стара Загора върти пламенна любов с мистериозен богаташ. Двамата не само се обичат, но се чувстват и на седмото небе от щастие. Но с днешна дата бизнесменът вече бил напуснал Мария, гласи упоритата клюка.

При последната медийна изява обаче изпълнителката опроверга слухът, като го нарече зловонен. Тя подчерта дебело, че мъжът е до нея и продължава да я държи в топ форма. Бизнесменът се грижил за нея като за принцеса и двамата се къпели в любов, пише „Уикенд”.

„В моя живот, поне аз не си спомням за малкото ми 36 години, някой досега да ме е зарязвал, колкото и нескромно да звучи. Поради простата причина, че моментът, в който почувствам някакво неразположение, аз просто си тръгвам. И няма нещо, което да е в състояние да ме спре“ – споделя Мария.

Чалга дивата се определи в личен план като човек, който дава всичко от себе си, когато обича, но изисква и от отсрещната страна да се раздава безрезервно.

Поп фолк дивата наскоро приключи брака си с милионерския син Християн Гущеров. Двамата бяха заедно като законни съпрузи две години. Певицата изкара на показ „кирливите ризи” на пухкавия бизнесмен, като дори подхвърли, че той я малтретирал физически и психически.

Не се знае дали тя го е напуснала или бракът им се е разпаднал, като мотор в случая е сина на екс червения депутат Добромир Гущеров.С днешна дата Хриси има нова връзка с плеймейтката Светлана Василева, като дори се заговори за годеж и предстояща сватба.

А Мария държи с мъжът до нея да са на една честота. Това означавало да я превъзхожда, т.е. да е по-силен, както се изрази самата фолкаджийка. Което вероятно включва условието да е по-силен финансово от нея, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар