Новият секс символ: Кой е Крис Милатинов от „Полицаите от края на града”?

Новият секс символ: Кой е Крис Милатинов от „Полицаите от края на града”?
Гласувайте за статията

Кой е Крис Милатинов от новия сериал „Полицаите от края на града”

Крис Милатинов веднага завладя женските сърца. Симпатичното ченге от най-новата поредица по Нова телевизия на бърза ръка впечатли дамите. Дали Кристиян Милатинов ще се превърне в новия секс символ? Изгледите са повече от положителни.

Крис Милатинов ли е новият секс символ?

Той влиза в централната тройка ченгета, като си партнира с Румен Угрински и Герасим Георгиев-Геро.Кристиян Милатинов не е професионален актьор. Той е бивш модел и футболист.

Неговият герой Крис би бил прекрасен полицай, ако не гледаше толкова много криминалета, които после да прилага в ежедневната си работа, пише „Уикенд”.

Кристиян Милатинов не се отличава кой знае с какви актьорски умения, но печели с външност и вече трайно завладява сърцата на нежната половина. Определено България вече ще си има нов секс символ, категорични са първите зрителки на сериала „Полицаите от края на града”.

Всеки, който по един или друг начин се чувства недоволен от работата на родната полиция, ще бъде удоволетворен заради карикатурните образи на героите във филма.

Актьорите обаче са категорични, че целта им не е да осмиват тази иначе благородна професия.

„Според мен полицаят е много отговорен човек. Ние в сериала също искаме да оправяме нещата, но как се справяме, е друг въпрос“, обяснява Крис Милатинов.

Само за три месеца са заснети 25 епизода от „Полицаите на края на града”. Култовата поредица е римейк на по-стар испански сериал, на който Нова телевизия е закупила правата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар