Истината лъсна: Георги не е при бебето и Мария Илиева, защото…

Истината лъсна: Георги не е при бебето и Мария Илиева, защото…
Гласувайте за статията

Мария Илиева много страда, че няма семейството, за което винаги е мечтала!

Певицата Мария Илиева не живее с бащата на детето си и това много й тежи. Тя се опитва да го скрие всячески, но не успява.

Мария Илиева и Георги Михайлов

Мария Илиева страда, че родителите на Георги не я приемат за снаха

Най-голямата болка на поп дивата е, че е нежелана снаха. Родителите на Жоро не искат и да чуват за нея, защото тя е с около 13 г. по-голяма от него.

Именно това е причината Георги Михайлов така често да отсъства от България и да се подвизава предимно в Белгия. Мария Илиева твърди, че той пътува постоянно заради бизнеса си там, но всъщност се разкъсвал между майката на детето си и родителите си, пише в. „Телеграф“.

Жоро е на 27 г. и учи в Белгия. Там и работи, въртейки частен бизнес.

Двамата с Мария са се запознали чрез общи познати. Веднага са се харесали, като в началото той дори не я е познал коя е.

Певицата младее и това е причината Георги да се подлъже отначало, че е само с няколко години по-голяма от него. Узнал за истинската й възраст чак когато разбрал, че е известната поп изпълнителка Мария Илиева.

Родителите му били направо бесни от избора му на жена, която да му роди син. Те дори още не са виждали внучето си и се твърди, че в скоро време няма да го сторят.

Говори се, че самата Мария много тежко изживявала отношението на своите свекъри. Тя смятала, че те ще се радват, че синът им е забил звезда, но се оказало точно обратното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Истината лъсна: Георги не е при бебето и Мария Илиева, защото…”

  1. jeljzko

    мар. 11. 2018

    Da si e vzela 60 god. i da j gleda v o4ite !

Добавете коментар