Напълно опозорена: Павел подложи Преслава на нечувано унижение!

Напълно опозорена: Павел подложи Преслава на нечувано унижение!
Гласувайте за статията

Преслава и Павел не живеят само в рози, а има и много тежки моменти помежду им!

Проблемите между Преслава и Павел Лазаров не са никак малко. Тежкият характер на мачото започва да рефлектира върху певицата, научи Kliuki.bg.

Преслава и Павел Лазаров

Павел опозори Преслава публично, тя потъна в земята от срам

Изключително грозна сцена се е разиграла между двамата в столичен ресторант. Както са си похапвали, изведнъж Павката избухнал и започнал да крещи нецензурни неща в лицето на Петя Колева, разкриват очевидци.

При което Преси избухнала в сълзи и напълно се засрамила от поведението на любимия си. Те останали в заведението едва 20 минути, като на излизане тя едва вървяла от шока, пише HotArena.net.

За Павел отдавна се знае, че е с много избухлив характер. Веднъж беше пребил един младеж на паркинг, защото се отнесъл с неуважение към Преслава.

Самият той обаче явно невинаги уважава любимата си. Подобни сцени в ресторант го доказват много добре.

Очевидно е, че Павел има проблеми с нервите. Той често си ги изпуска и това може да бъде един ден пагубно за връзката му.

Преслава обаче засега няма никакво намерение да го напуска. Тя вижда в него своя последен шанс за семейство, тъй като скоро ще направи 34 г.

Иначе Павката може да бъде и голям романтик, когато пожелае. Той подари 101 червени рози на своята половинка за 8 март и тя веднага се похвали в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар