Валентин Кулагин срина Шеф Манчев: Ето как го нареди!

Валентин Кулагин срина Шеф Манчев: Ето как го нареди!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин не е доволен от Шеф Манчев и не го крие!

Гримьорът Валентин Кулагин продължава да таи негативни чувства към всички от своя сезон в „Черешката на тортата“. Там той бе подложен на големи атаки, които още не може да преглътне.

Валентин Кулагин и Шеф Манчев

Валентин Кулагин не пропусна да се заяде и с Шеф Манчев

Големият конфликт на руснака беше с плеймейтката Нора Недкова, с която не спряха да се нападат. Двамата бяха главни действащи лица през своята седмица в шоуто.

В крайна сметка Валентин Кулагин остана последен в класирането. Той отдава това на злобата на останалите към него.

„Люси открито ми завиждаше, дори ме попита откъде идват доходите ми, което е крайно невъзпитано. Каза, че ми дава единица, защото цитирам: „Не искам да спечели“, а не защото не харесва ястията. Изключително злобно изказване! Исках да поднеса качествена храна и напитки, зашеметяващ десерт, и в същото време да ги провокирам да разкрият истинските си лица. Успях.“ – споделя Кулагин пред в. „Шоу“.

Интересното е, че той има проблем и със самия Шеф Манчев. Руснакът го намира за изключително зле подготвен кадър, който няма място в подобно предаване.

„Не се интересувам от мнението на един човек, който се съгласи, че качамакът е кубинско традиционно ястие от „преди хиляди години“. Куба е открита от Колумб едва през 1492 като територия, а основана като държава през 1512 г. Какви хиляди години бълнува той? Ние в България сме яли качамак 1000 години преди кубинците. Чуждопоклонник. Одобри абсолютно суровото кюфте на Люси и хареса това макдоналдс меню, което не изисква никакви умения в кухнята. Той не беше обективен арбитър. Разбрахме, че и с историята не е в час.“ – избухва гримьорът пред изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар