Брад Пит показа другата си страна: Тотално преобърна представите за себе си!

Брад Пит показа другата си страна: Тотално преобърна представите за себе си!
Гласувайте за статията

Брад Пит изненада всички

Брад Пит показа другата си страна. И тя е коренно различна от клишето, в което последните години поставяха актьора. В тази връзка раздялата с Анджелина Джоли повлия благотворно на холивудския красавец.

Брад Пит

Брад Пит вече е чисто нов

Брад Пит си е дал почивка. Да, от жени и стари навици. Колкото и да му се приписват какви ли не връзки с най-различни мацки, известни и не толкова, актьорът иска да си поеме въздух и да преосмисли ценностите си.

Той е решил да подреди приоритетите си, като прави неща, за които преди не му е стигало врелмето. 54-годишният чаровник няма да има скоро нова спътница в живота. Каквито и любовни романи да му преписват, той вече е започнал нова страница в живота си.

Промяна има и в отношението към съпругата му Анделина Джоли.Те още нямат официален развод, но блондина се чувства „спокоен и щастлив” и е преодолял раздялата с нея.

„Раздялата беше брутално изживяване за него, имаше много трудни и тежки моменти. Но той направи сериозни промени в живота си, спря алкохола, започна редовни сесии при психоаналитик и, в крайна сметка, вече е добре.

Здрав е, спокоен е, щастлив е. Излиза на срещи с приятели, занимава се с неща, които му доставят удоволствие”, коментира източник близък до актьора пред E!News.
Според източници, Брад Пит е решил да не започва нова връзка минимум година, пише списание „Сън”.

Въпреки че продължава да е сред най-желаните ергени в Холивуд. Макар че е баща на шест деца и вече има два брака зад гърба си, славата на плейбой не го е напуснала.

Анджелина Джоли също е решила да си даде почивка. Името й също бе свързвано с различни мъже, но истината е друга. На този етап холивудската звезда се е отдала изцяло на децата, кариерата и активна обществена дейност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар