Обрат: „Стани богат“ ще бъде воден от най-неочаквания водещ!

Обрат: „Стани богат“ ще бъде воден от най-неочаквания водещ!
Гласувайте за статията

Най-после бе разгадана мистерията около „Стани богат“!

Както вече стана ясно, „Стани богат“ тръгва по БНТ. Това наложи назначаването на нов водещ, тъй като Ники Кънчев е лице на Нова телевизия.

Очакваше се този нов водещ да бъде Владо Пенев. До последно са били водени преговори с него, но в последния момент продуцентите са се отказали.

Причината е, че актьорът е на сериозна възраст, а проектът „Стани богат“ е замислен в дългосрочен план. От Националната телевизия желаят поне 10 години шоуто да радва зрителите.

Затова е избран по-млад водещ. Това е Димитър Павлов, който нашумя с различни предавания, съобщава Blitz.bg.

Стани богат

Димитър Павлов поема „Стани богат“

Митко е горе-долу на възрастта, в която и Ники Кънчев започна да води предаването навремето. Ако издържи 13 години като него, ще бъде истински подвиг.

Павлов надделява не само над Владо Пенев, но и над Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Юлиан Вергов и още много други. Предимството му пред тях е, че е журналист и има богат опит във воденето на предавания.

Доскоро той имаше рубрика в „Мармалад“ по Би Ти Ви. Водел е още „Тази сутрин“ и „Dancing Stars 2“.

Кариерата на Димитър Павлов като журналист започва в „Евроком“, където е водещ на новините. После изчезва от екрана за малко, за да работи в Ретро радио.

Очакванията към Митко са големи. Той е преминал предварителен изпит, който е определил, че има необходимите знания, за да води такъв тип предаване.

Нека му пожелаем успех! „Стани богат“ се завръща в родния ефир тази пролет и всички негови фенове вече тръпнат в очакване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар