Правата над любимците им са решени, коментират Джен и Теру

Правата над любимците им са решени, коментират Джен и Теру
Гласувайте за статията

Правата над любимците им са решени, коментират Джен и Теру. След като двойката се раздели съвсем наскоро, бързо и изненадващо за мнозина, остават някои число служебни подробности. 

След като двойката не се сдоби с наследници през периода на отношенията и брака си, сега остава да бъдат разделени имотите и домашните им любимци.  Двойката освен общите интереси през годините и любовта си, имаше и още нещо, което ги свързва истински. И двамата обичат животни и са отдадени на различни каузи в защита на кучета, котки и други любимци.

Затова както често са коментирали пред камерите, а и Анистън се е снимала в различни фотосесии с нейните четири кучета. Реално те са общи за двамата знаменитости, затова и сега когато няма да са заедно, се налага да разпределят и правата над техните любимци, коментират и в „Ева“. Както са се уговорили – овчарката Доли, териера Клайд и питбула Софи са на актрисата, която ще ги отглежда в имението си, а Теру ще се грижи за другия питбул в апартамента си в динамичния Ню Йорк. Двамата ще имат право да виждат любимците си по график за посещения.

Имението на Джен

Явно това им е доста по – важно, защото относно подялбата на имотите двамата били съгласни и финансови претенции един към друг изобщо и нямали, пишем в „Клюки.Бг“.

Желаем късмет на двойката, макар и вече всеки сам за себе си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар