Звезда от „Скъпи наследници“ разкри истината за Стефан Данаилов!

Звезда от „Скъпи наследници“ разкри истината за Стефан Данаилов!
Гласувайте за статията

Стефан Данаилов е оставил следа в живота на много актьори!

София Бобчева е една от възпитаничките на Стефан Данаилов в НАТФИЗ. Тя е звезда в „Скъпи наследници“, който в момента е истински хит.

Стефан Данаилов и София Бобчева

София Бобчева с ласкави думи за Стефан Данаилов

Малко хора познават същността на Ламбо, но актрисата е сред тях. Тя разкри какъв е всъщност легендата на българското кино и театър.

„Последно го видях на честването на неговата книга „Романът на моя живот” и там си говорихме. Наскоро разбра за номинациите на ИКАР, където сме номинирани със Сава Драгунчев. Радва се на нашите успехи, щастлив е. Знае какво се случва с всеки един от нас. От моя страна винаги е съществувал респект към него. Стефан Данаилов винаги се е държал с нас човешки, приятелски, маха границите. Но аз винаги се притеснявах, когато си говорих с него или трябваше да играем откъсите.“- споделя София пред в. „Шоу“.

Ламбо е земен човек, никога не се е имал за нещо повече от останалите. Той има много успехи като актьор, но не го натяква и не се хвали наляво и надясно.

София Бобчева бе спрягана за любовница на Деян Донков. Тя обаче е обвързана с друг човек сега и не желае да я свързват с мъжа на Радина Кърджилова.

„В момента съм обвързана. Не ми е приятно да замесват името ми с това на колеги, защото не е вярно и стават абсолютни клюки, които ме карат да се чувствам неудобно.“ – казва актрисата.

София работи в Народния театър от 7 години насам. Тя е най-младата в трупата, което е повод за гордост.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар