Сълзите й не стихват: Дъщерята на Ива Екимова получи голямо унижение в „Гласът на България“ (ВИДЕО)

Сълзите й не стихват: Дъщерята на Ива Екимова получи голямо унижение в „Гласът на България“ (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Щерката на Ива Екимова не впечатли никого в „Гласът на България“!

Ива Екимова преживя нещо ужасно в „Гласът на България“. Дъщеря й Дара получи „не“ от журито в предаването.

Ива Екимова

Дъщерята на Ива Екимова плаче след унижението в „Гласът на България“

Тийнейджърката се яви много притеснена и логично не успя да даде най-доброто от себе си. Майка й беше в бекстейджа за подкрепа, но дори и тя не успя да я утеши.

След като нито един стол не се обърна, Дара Екимова слезе от сцената със сълзи на очи. След това се разплака и не успя да сдържи голямото си разочарование.

Въпреки че не се обърна, Поли Генова усети, че има нещо в това момиче и пожела да се запознае с Дара. Каза й да не се отказва, защото има хубав глас и голяма дарба.

Гласа си девойката не го е наследила от Ива Екимова, разбира се, а от баща си. Покойният Дими от „Сленг“ имаше страхотен талант, известен на цяла България.

Фактът, че известно дете не бе допуснато до следващия кръг, говори, че в предаването не се допускат хора с връзки, а се разчита само на гласа. Нещо, което в случая изигра лоша шега на Дара Екимова.

Това е второ предаване, в което тя се появява. Преди 2 години участва в „Черешката на тортата“, където показа доста надменно поведение.

Чуйте изпълнението й на One Last Time!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Сълзите й не стихват: Дъщерята на Ива Екимова получи голямо унижение в „Гласът на България“ (ВИДЕО)”

 1. милена

  мар. 11. 2018

  нека се научат тези лекета ,че в живота трябва да се бориш , а не да лежиш на славата на майка си и баща си

 2. Ели

  мар. 12. 2018

  Така е с прекалено високото самочувствие неподплатено с нищо. Това, че си дете на талантлив родител, не значи че и ти си задължително такъв. В случая Дара пя сравнително вярно, но не точно пя, а крещеше и се дереше. След „черешката на тортата“ тя явно не се поучи от грешките си, а се главозамая още повече. Майка и също носи огромна вина за състоянието на Дара. Ако тя не я пробутваше навсякъде и още повече не я оправдаваше за всичко нямаше да се стигне до тук. И хич не се е впечатлила Поли Генова, ами явно са и казали в слушалката чие дете е току що пялото и какви циркове стават в момента.
  А да БТВ също и направи мечешка услуга с излъчване на ревовете и „спонтанната“ постъпка на Поли, с окуражаването и натъртването, че има талант.
  Няма талант Дара, пее вярно, както хиляди други явили се на кастинги деца. И до там.

 3. Me

  мар. 12. 2018

  Аз пък го съжалявам това момиче. Майка и очаква да бъде добра колкото баща си. Тя не може. Това я стресира и обърква.Най-добре е някой наистина добър техен приятел да ги посъветва момичето да не се пъне където не може а да си намери друго място където наистина ще може да бъде полезна и най вече да се чувства пълноценна.

 4. 5432

  мар. 13. 2018

  Ще я пробутват и малката тук таме също като майка си. Някой да знае какъв талант или капацитет има Ива Екимова, та непрекъснато я показват по телевизията???!

Добавете коментар