Лингард бе зарязан на 8-ми март. Вижте как!

Лингард бе зарязан на 8-ми март. Вижте как!
Гласувайте за статията

Лингард бе публично изоставен и то точно на дена на жените. Случайно или не, но британския спортист бе зарязан на 8-ми март. Разгневената му половинка написа няколко поста в социалните мрежи, с които сподели чувствата си в момента.

Джена Фрумс. която е американски модел е млада и доста апетитна, 24 годишната изкусителка се занимава с мода и бързо завъртя главата на Лингард.  И колкото и видимо да е, че половинката му е страхотна мацка, все пак футболиста н еи остана верен дълго време.

бяха представени слухове, че той е имал изневери с фенка на отбора му, предполага се, че това силно е засегнало Джена, затова е взела крайното си решение, да се разделят официално, пишат и от спортния новинар – „Гонг“.

Невероятната Джена – модел и рекламно лице

Ето защо с няколко поста в Туитър, някои от тях после изтрити, Джена сподели с фенове и последователи, че е сама и някак си емоционално обяснява как хем обича гаджето си, хем няма да е с него, но поне се е опитала да оправи отношенията им.

Ние пък, признаваме, че изглежда доста наивен и инфантилен начин да кажеш, че си обиден на гаджето си и се съмняваме, именно той, да се е раз чувствал от публичните признания, желаем им щастие вече поотделно, бяха една мила двойка, за кратко, дори.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар