Бай Стоян Алексиев се видя в чудо: Напористи студентки искат джиджи-биджи с него! (шокиращи разкрития)

Бай Стоян Алексиев се видя в чудо: Напористи студентки искат джиджи-биджи с него! (шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев не може да повярва какво му дойде до главата на дърти години!

Скандално известният актьор Стоян Алексиев се е видял в чудо. Застарелият любовчия, който нашумя през последната година заради връзката си с младата Ивана Бобойчева, напоследък място не може да си намери.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев се е превърнал в основна цел на много напористи и амбициозни студентки

Оказа се, че звездата от сериала „Откраднат живот“ е атакуван от напористи и жадни за слава студентки. Колежки на Ивана от НАТФИЗ, които искали да блеснат на театралната сцена по… втория начин.

Разбрали, че с малко пиар и подходящ любовник, ще успеят по-бързо да се изявят пред публика, мацките настървено преследвали Стоян Алексиев. Срещали се и такива, които директно му посягали и му се хвърляли на врата, разкриха близки до актьора източници.

Както знаем обаче, първо – бай Стоян е влюбен в 42 години по-младата Бобойчева. И второ – след медийния шум около него, вече много внимава къде ходи и къде пипа.

„Девойките надали ще имат шанса на Ивана. На нея й провървя, но това не е начинът да прогресираш в театъра и киното. А и Стоян се пази много вече, дори не казва „здравей“ на някоя по-засукана студентка, ако са насаме и наоколо няма хора. Парен каша духа, както се казва“, смеят се източниците.

Тепърва ще видим обаче дали Ивана Бобойчева няма да прояви ревност и това да влоши отношенията й с любовника. А и едва ли тези набези ще бъдат приети спокойно и от жена му Надежда.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар