Бомба: Емилия лъже за букета от Жорж Башур за 8 март! (сама си купила 101 рози – ето доказателството)

Бомба: Емилия лъже за букета от Жорж Башур за 8 март! (сама си купила 101 рози – ето доказателството)
Гласувайте за статията

Емилия се похвали с огромен букет от червени рози за 8 март!

Емилия и Жорж Башур отскоро са най-обсъжданата светска двойка у нас. А и как да бъде иначе, когато певицата не спира да се хвали колко влюбена, обичана и щастлива се чувства с новия си милионер.

Емилия

Емилия сама си купила огромния букет, а даде вид, че е от бизнесмена милионер Жорж Башур

Навръх 8 март тя постна снимка, на която позира ухилена до уши и гушнала букет от 101 червени рози. Под нея публикува и статус, с който възхваляваше Башур и срина със земята Коко Динев. Припомняме ви думите й:

„Ако преди съм си мислила, че съм била щастлива, то сега разбирам колко горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че съм обичала, то сега разбирам, че горчиво съм се лъгала. Ако преди съм си мислила, че всичко в този живот минава и заминава, сега мисля, че за мен тази любов и човека, който обичам с цялото си сърце, ще ми е за цял живот белег в душата.

И сърцето ми, каквото и да се случи, никога и нищо няма да ме откаже. Обичам те любов моя и благодаря за всичката любов, която ми подаряваш всеки ден! Честит празник, мили дами!“, написа Емилия.

Разбира се, сума ти фенове се скъсаха да я поздравяват и да й завиждат за любовта и щедростта на този галантен мъж. Какво се случи после обаче?! Само часове след 8 март Емилия позира отново със същите дрехи и букет. И обясни, че розите са от верига магазини за цветя в столицата.

Малко конфузно се получи, но сме сигурни, че и Жорж Башур е успял да я изненада с нещо. Макар влюбената изпълнителка да не се изфука с подаръка му в мрежата. Е, може пък да е бил по-скромен и не така фамозен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар