Катето Евро шокира всички: Искала Златка Райкова за своя снаха! (още подробности)

Катето Евро шокира всички: Искала Златка Райкова за своя снаха! (още подробности)
Гласувайте за статията

Катето Евро направо изби рибата, щяла да събира сина си със Златка Райкова!

Златка Райкова удиви България с представянето си в шоуто „Като две капки вода“. Плеймейтката показа завидни актьорски и певчески умения като буквално размаза уж голямата звезда Гери-Никол.

Златка Райкова

Катето Евро искала Златка Райкова да й става снаха, но не се харесали със Сашко Кадиев

Ето, че красавицата обаче даде нова причина за всеобщо удивление и шок. По-скоро не точно тя, а актрисата Катето Евро. Която признава, че навремето е искала Златка Райкова за… своя снаха.

Катето си харесала Златка след участието й в „Островът на изкушенията“. Направо се влюбила в това красиво и дръзко момиче, с големи балкони. Дори, с присъщото си чувство за хумор, обяснила на Райкова следното.

„Моят син Сашко много обича големи цици, затова си направо идеална. Само да кажеш и веднага те взимам за снаха. Добро ми е момчето, пък и аз съм разбрана и сговорчива“, шашнала Еврото Златка Райкова.

За жалост на Сашо Кадиев обаче, се оказало, че той не е точно от типа мъже, по които хубавицата си пада. Двамата се познавали отдавна, но никакви искри не прехвърчали. А и, да си кажем честно, Александър също не усетил пеперуди в стомаха покрай Злати.

Днес той е щастливо обвързан и има дъщеричка от Таня Тончева. Двамата обаче все още нямат граждански брак, което кара Катето Евро постоянно да ги натиска и да пита за сватба.

Актрисата се разбира отлично със снаха си, която е бивша шампионка по танци. Към днешна дата Танчето се е отдала на дома и детето си, докато Сашо Кадиев работи на няколко места, за да вади пари за семейния бюджет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар