Рут Колева втрещи мрежата: Напоследък си умира да се снима по моцарели! (някои я укоряват, че са виснали до пъпа)

Рут Колева втрещи мрежата: Напоследък си умира да се снима по моцарели! (някои я укоряват, че са виснали до пъпа)
Гласувайте за статията

Рут Колева все по-често насочва поглед към бюста си, при това разголен!

Устатата певица Рут Колева взриви мрежата отново. Този път обаче не с поредния скандал, нито с обиден коментар за някоя известна личност. А със самата себе си.

Рут Колева

Рут Колева нещо доста взе да си показва бомбите напоследък

Забелязваме, че напоследък Рут Колева си умира от кеф да се снима разголена. Като почти всичките й фотоси са насочени и акцентират върху моцарелите й.

Както ясно се вижда от всички, изпълнителката винаги се щраква в пози, които да наблягат на циците й. Да, те са напълно естествени и в тях няма и грам силикон. Плюс това са достатъчно големи.

Потребители в мрежата обаче не ги харесват въпреки по-горните предимства. Защото смятат, че са й виснали до пъпа. И щедро сипят коментари по адрес на гласовитката.

„Какво е седнала да се прави на плеймейтка или супер модел. Да, гърдите й са напращели и бая мощни, но пък не седят стегнато. Така като я гледаме, бая са й увиснали и поддали на гравитацията. Нормално е като имаш по-големи бомби, но затова пък е добре чисто естетически да знаеш как да ги показваш“, коментират в интернет.

На Рут Колева явно изобщо не й пука и прави това, което й харесва. Знаем отдавна, че певицата не робува на хорското мнение, нито на определени стереотипи. Тя смело заявява позициите си за всичко и пет пари не дава кой какво ще каже.

Плюс това Рут Колева е влюбена и има сериозно гадже от вече близо година. Въпросният беше женен, но се раздели със съпругата си, за да заживее с певицата.

Някои потребители обаче са на мнение, че са големи, но не достатъчно стегнати

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар