Никол Станкулова е извънземно: Тъпче се с шоколад и хляб, а е слаба като вейка! (виж тук)

Никол Станкулова е извънземно: Тъпче се с шоколад и хляб, а е слаба като вейка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Никол Станкулова често предизвиква завистта на колежките си!

Красивата синоптичка на Нова телевизия Никол Станкулова отдавна се е превърнала в обект на завист. Не само от страна на колежките си, но и на много от зрителките.

Никол Станкулова

Синоптичката Никол Станкулова плющи на корем, а въпреки това има перфектно тяло

Защото се оказа, че чаровницата е същинско извънземно. За крехката си и дори болезнено слаба фигура, тя никога не е спазвала диети. Нито пък се скъсва да тренира във фитнеса или другаде.

Истината е, че Никол Станкулова се тъпче с хляб и шоколад на корем, и въпреки това нищо не й се лепи. Ген ли е само, чудо ли е, един Господ знае. Но действително метаболизмът и физиката на хубавицата са мечта за милиони дами по света.

„Не знам, може би просто съм късметлийка в това отношение. Познавам много жени, които сами се шегуват, че цял живот са гладни и дебели. А аз без хляб не сядам на масата. Обичам го всякакъв и особено беличък, топъл и мек. Уж се води най-вредният, но не ми пука. Шоколад също нагъвам по мерак“, неведнъж е признавала в свои интервюта Станкулова.

Преди дни тя беше засечена на фестивал, на който имаше в изобилие сладки и шоколадови изкушения. И то от цял свят. То не бяха сърчица, зайчета, меченца и всичко останало, направено от шоколад.

Присъстващите останаха сащисани как крехката Никол успя да си вземе почти от всичко и се чудеха къде го побра. А тя само сладко примляскваше и се дивеше на уникалния вкус най-вече на белгийския и швейцарския шоколад.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Никол Станкулова е извънземно: Тъпче се с шоколад и хляб, а е слаба като вейка! (виж тук)”

  1. ТОНИ

    юли 10. 2018

    ОТ ЗЛОБА Е СЛАБА,НО И ПРОТИВНА,НЕ Я НАМИРАМ ЗА ХУБАВИЦА,КАМО ЛИ КРАСАВИЦА-ДЕСИ БАНОВА Е ТАКАВА,И С ИНТЕЛЕКТ,А НИКОЛЧЕТО Е КАТО КАКА СИ ГАЛА-ЕДИН МОЗЪК НА НЕДОРАЗВИТИ .

  2. Нина Първанова

    юли 13. 2018

    Гроздето е кисело,а?Дали ти я намираш за хубавица или не-никой не го интересува….Твоето е злоба,завист и комплексарщина!

Добавете коментар