Обрат: Константин Трендафилов заряза Дара! (използва я за ракета носител и й би шута – виж тук)

Обрат: Константин Трендафилов заряза Дара! (използва я за ракета носител и й би шута – виж тук)
Гласувайте за статията

Константин Трендафилов и Дара вече не са гаджета!

Връзката на писателя Константин Трендафилов с певицата Дара приключи. Двамата не са заедно сравнително отскоро като решението да се разделят било на твореца.

Дара

Константин Трендафилов използва Дара като ракета носител и после си би камшика

Така нареченият Папи Ханс, който нашумя с парчето „Кекс“, използва младата Дара като ракета носител към славата, а после й би шута. Това разкриха близки до варненската изпълнителка източници.

Припомняме, че Дара и Константин се запознаха покрай общото си участие в „Черешката на тортата“. Още по време на снимките тийнейджърката призна, че страшно харесва Трендафилов и се възхищава на ума му.

Той обаче не остана така впечатлен от нея, поне не видимо. Малко след края на предаването обаче стана ясно, че двамата вече са двойка в живота. Според близки до Дарина Йотова, Константин Трендафилов се е сближил с нея, за да почерпи от славата й.

„Да, той е писател и да, книгите му се купуват. Но у нас никой не е станал богат и известен с писане. Дарето беше в пъти по-популярна от него, докато много от зрителите му видяха физиономията за първи път в „Черешката“. С Дарина той видя отличен шанс да спечели вниманието на младата аудитория“, коментират източниците.

Те са убедени и, че ако не беше Дара, парчето „Кекс“ нямаше изобщо да съществува. Именно певицата го вкарала в музикалните среди и го запознала с когото трябва. Днес, когато вече му „порасна работата“, писателят се наситил на младата чаровница и я изпратил да ходи на… сещате се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар