Иван Ласкин потресе в ефир: Не иска да ходи на театър, но и не работи! (виж какво заяви на рождения си ден)

Иван Ласкин потресе в ефир: Не иска да ходи на театър, но и не работи! (виж какво заяви на рождения си ден)
Гласувайте за статията

Иван Ласкин успя да вбеси доста зрители на Нова телевизия!

Актьорът Иван Ласкин чукна 48 лазарника на 10 март. Днес той гостува в Нова телевизия, където обаче успя да възмути мнозина с изказването си. Половинката на Алекс Сърчаджиева директно отсече, че отдавна вече не ходи на театър.

Иван Ласкин

Иван Ласкин не щял да стъпва вече в театъра, интересно как ли вади пари

Причината е, че не му се гледали все едни и същи лица и простотии. Не бил стъпвал в театъра, откакто самият той напуснал Театъра на армията. Не ходел и на представленията на жена си, макар тя да е отлична актриса по думите му.

Това обаче разгневи потребители в мрежата, които не спестиха коментарите и критиките си към него. Като основното обвинение беше, че Ласкин нито играе, нито работи някъде другаде.

„Построил комунизма той, докато Алекс Сърчаджиева се скапва от бачкане. Това момиче търчи от театъра в телевизията, а оттам на реклами, събития и куп още неща, само и само да изкара парите на семейството. А какво прави нейният хубостник – налива се по цял ден и пърди ли?!“, буквално беснеят разгневени хора в интернет.

Въпреки това обаче явно натоварването на пречи на Сърчаджиева, която не спира да повтаря колко обожава своето момче. Навръх рождения ден на Иван Ласкин тя излезе с повече от умилителен пост в мрежата. С който му се обяснява в любов и му благодари за всичко.

„Да му благодари, да му благодари. Да му благодари затова, че ще побелее от работа и преумора, горката. И за това, че цялата къща лежи на нейния гръб. Затова да му благодари“, коментират потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар