Опули всички: Виж каква огромна дупара е направила Гери Дончева! (моделката яко се е омазала)

Опули всички: Виж каква огромна дупара е направила Гери Дончева! (моделката яко се е омазала)
Гласувайте за статията

Гери Дончева е на път да конкурира Гери-Никол по огромна дупара!

Някои му викат яка дупара, а други мазна баница. Зависи от вкуса и предпочитанията. Днес сензацията в медиите обаче е Гери Дончева. Моделката, присъстваща на всяко парти в столицата и редовна участничка в „Черешката на тортата“.

Гери Дончева

Гери Дончева показа целулит и много яка дупара, но изобщо не се вълнува от това

Оказа се, че Герито яко се е омазала и сигурно напоследък не е спирала да яде. Задницата, която тя смело развя в социалната мрежа опули всичките й приятели и последователи.

Както виждаме, Дончева съвсем сериозно може да конкурира младата певица Гери-Никол, чиито размер на задни части досега смайваха аудиторията.

Е, да, кака й Гери Дончева е по-голяма и доскоро поне се водеше модел. След това, което виждаме на снимките обаче, поканите й за ревюта май значително ще понамалеят.

Хубавото е, че на Дончева хич и не й дреме от мнението и коментарите на хората. Тя заявява, че се чувства отлично с няколкото килограма в повече, с размерите на Д-то си и дори с целулита, който ясно личи от фотосите.

Едно поне знаем със сигурност за нея и то е, че не й липсва самочувствие, самоувереност и способност да си гледа кефа и живота, както намери за добре. А и да не забравяме, че тя е още свободна и няма сериозен мъж до себе си.

„Критериите ми са доста високи и досега не съм намерила мъж, който да ги покрие. Но няма значение. По-добре сама, отколкото зле придружена“, твърди Гери Дончева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар