Разкритие: Ето защо Преслава и Галин не искат да записват общ дует! (истината за старата любов сащиса всички)

Разкритие: Ето защо Преслава и Галин не искат да записват общ дует! (истината за старата любов сащиса всички)
5 (100%) 24 votes

Преслава и Галин нямат намерение да работят заедно!

Защо двамата най-успешни изпълнители в поп фолка нямат общ дует. Става дума за Преслава и Галин, които чупят всички рекорди по рейтинг в бранша. Те са най-обичани от феновете и е напълно нормално да запишат обща песен.

Преслава

Ето какво пречи на Преслава и Галин да работят заедно, въпреки че се харесват

Като се има предвид, че Преслава е пяла с всички мъже изпълнители в чалгата, е повече от странно, че не е записала песен точно с мечтата на тийнейджърките Галин.

Истината обаче се оказа доста любопитна и не е свързана с професионалното им развитие, а с личния живот. Преси винаги е твърдяла, че харесва много Галин като изпълнител и като човек.

Причината да не работи с него обаче е свързана с неин най-близък човек, а именно сестра й. Припомняме, че стана ясна аферата на Ивелина Колева с бащата на Галин преди години.

Каката на Преслава била причината той да напусне семейството си и да остави Галин сам още от малък. В свои интервюта певецът с половин уста лично е потвърждавал, че баща му си е тръгнал от дома им заради друга жена.

Тези неща вече отдавна са преживени от семейството на Галин, но огорчението от постъпката на Ивелина Колева все още си остава. Именно затова Петя от Добрич не искала да се замесва в неизяснени отношения. И тактично подминавала всички идеи за съвместна работа с колегата си.

Колкото до самата Ивелина Колева, тя никога досега не е коментирала прегрешенията си със своя колега и баща на Галин от стария си оркестър. Говори се обаче, че двамата продължавали да се виждат, когато им се отвори възможност за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар