Дара Екимова е бясна след провала си в „Гласът на България“: Ето как изригна в социалната мрежа!

Дара Екимова е бясна след провала си в „Гласът на България“: Ето как изригна в социалната мрежа!
Гласувайте за статията

Дара Екимова не може да скрие разочарованието си след това, което изживя на сцената на „Гласът на България“!

Големият провал на Дара Екимова в „Гласът на България“ я накара да се чувства ужасно. Щерката на Дими от „Сленг“ не задържа разочарованието си в себе си и го изля в социалната мрежа.

Дара Екимова

Дара Екимова е бясна след провала си

15-годишната девойка е бясна най-вече от коментарите на зрителите, че е било нагласено и журито е знаело, че пее тя. За нея подобни приказки са само на хейтъри.

Другото, което дразни много тийнейджърката, е твърдението на мнозина, че майка й я бута навсякъде. Всъщност Ива Екимова е била против изобщо дъщеря й да участва в предаването.

Ето какво написа Дара Екимова във Фейсбук профила си (без редакторска намеса):

„За някои хора винаги ще е нагласено, винаги “мама ще ме бута в предавания”. Ако трябва да сме честни, мама е против участието ми в този тип предавания, но вие няма как да знаете. Обожавам тази песен. Изпях я с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, въпреки че бях болна. Въпреки че никой не се обърна, според някои от вас пак е нагласено. С годините започвам да се научавам, че не може всички да те харесват, не е и нужно. За тези, които смятат, че не съм нещо особено, за музиката трябва и сърце, не само уши. За тези, които ме подкрепят и вярват в мен, благодаря ви! Вярвам в себе си и се гордея със себе си. Имам още много да работя, но никога нищо няма да ме спре от това да се боря. Винаги ще има”хейтъри”, но в крайна сметка, който се чувства добре в собствената си кожа и се харесва, никога няма да плюе по труда на друг човек. Затова learn how to love yourself first. 🤗 Благодарна съм, че изживях тази емоция. Благодарна съм, че имам тази ПРЕКРАСНА МАЙКА, каквото и да казвате! Благодарна съм за прекрасното търпеливо момче до мен, което ме подкрепя от доста време насам! Благодарна съм за най-добрата приятелка на мама и едната й дъщеря , с които сме като едно семейство. Благодарна съм за близките ми! Благодарна съм за неповторимия ми баща, който знам, че беше с мен през цялото време на сцената! Благодаря! Всичко тепърва започва.“.

Припомняме, че Дара Екимова се яви на кастингите на тъмно в „Гласът на България“, но не успя да впечатли журито. Никой не се обърна, а след това Поли Генова отиде да я утешава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Дара Екимова е бясна след провала си в „Гласът на България“: Ето как изригна в социалната мрежа!”

  1. 777

    мар. 13. 2018

    Некадърно ,злобно заядливо човече като майка си.

  2. Ива

    мар. 14. 2018

    Кой ти каза че можеш да пееш бе момиче ? Много на сериозно си се взела !! Това че Дими ти е баща не означава че ти непременно имаш талант . На първо място , вземи опитай да се усмихнеш . С това темерутесто лице отблъскващ всички от себе си . За успеха трябва да се бориш , той не пада от небето наготово

Добавете коментар